Oblačila

Ste veliki, majhni, okrogli, vitki…? Pri nas vam bomo svetovali glede barve, kroja in kombiniranja oblačil ter prisluhnili vašim željam. Oblačilo vam naredimo po meri. Vsak izdelek je unikaten, narejen z ljubeznijo. Šivamo vse, od kril, hlač, srajc, oblek, jaken,  kostimov, plaščev.

Svečana obleka

Se pripravljate na svečano priložnost, ko bi želele izgledati kar najbolj glamurozno? Ne glede na to, kakšen dogodek vas čaka, izkoristite ga, da si naročite svečano obleko, v kateri se boste počutile prijetno in nekaj čarobnega. Svečana obleka naj bo elegantna, lahko je dolga ali kratka, glavno je, da vam bo udobna – še posebej zato, da se boste v njej dobro počutile in lahko neovirano gibale. Glede na priložnost si lahko izberete obleko, ki jo nežno dopolnjuje čipka, morda tudi nekaj drobnih kristalov. Tako ne boste potrebovale dodatnega nakita. Bodite odprte za različne predloge! Naj vas spomnim, da “manj je več“.

Poročna obleka

Sanjski ali pravljični dan? Vseeno, brez poročne obleke ne bo šlo, ker je ena izmed najbolj pomembnih elementov vaše poroke. Na najlepši dan bodo v vas uprte vse oči. Pri izbiri obleke se lahko odločate med različnimi kroji, kot so princes kroj, A-linija in kroj morske deklice. Vsi ti kroji poudarijo pas, krilni del se nadaljuje do tal, ki pa je lahko bogat, razširjen, ozek, asimetričen… Prava izbira kroja je seveda odvisna od vašega okusa, želje in postave.

Obleke za močnejše postave

Kaj obleči, če ste močnejše postave? Imate občutek, da ni nič na policah za vas? Ni res. Za vsako se najde rešitev in vi niste izjema. Vse, kar je viška, se da skriti in poudarimo vaše adute. Nikoli se ne oblačite v prevelika oblačila, vedno poudarite pas. Barve naj bodo intenzivne, ni treba, da je vse enobarvno. Izbirajte med pikami, črtami in rožami.  Ne morete zgrešit s črno in belo kombinacijo. Črna obleka z raznimi dodatki je top. Na kratko, izbira je ogromna.

Maturantska obleka

Maturantski ples, komaj čakam!!  Kaj obleči? Najtežja odločitev, ker bo predstavljala vas same. Lahko ste drzne in se prepustite vaši domišljiji. Tukaj ni pravil.  Izbirate lahko med različnimi barvami in kroji, saj bo obleka odražala vaš temperament. Izstopajte, naj bo ta večer samo vaš.

Twirling dresi

Kaj sploh je twirling? Twirling je ena izmed športnih panog. V koreografiji so združene spretnosti s twirling palico, baleta, akrobatike gibanje telesa, plesa ter gimnastike na izbrano glasbeno spremljavo. V tem športu tekmujejo dekleta in fantje v športnih dresih in kostumih ter primernih plesnih copatih na parketu v športnih dvoranah. Oblačilo je lahko poljubno, vendar primerno za twirling šport .Intimni deli telesa morajo biti zakriti in nevidni. Spodnje perilo ne sme biti vidno oz. mora biti ustrezno twirling športu. Oblačilo tekmovalca ne sme pokrivati dlani in prstov obeh rok.

Kostumi

Tekom svoje šiviljske kariere sem skreirala že nešteto unikatnih kostumov za različne priložnosti – od poklicne klovnese do pustnih zabav.

Imate vprašanje zame?

PIŠITE MI.

 

Pošlji povpraševanje